✨️نکات قرآنی علیرضایعقوبی سورکی✨️

.🍀۰ "حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکِیلُ"
(خدا ما را کافیست ، و چه وکیل خوبیست!)
اگر همواره در هر امری، در سختی و مشقت بسر میبری، و کارهایت پیچیده و پر تنش و بد فرجام است و زندگیات روانیاش را از دست داده، معلوم است که هنوز خالق هستی، این کل کامل را وکیل خود نساختهای.
زیرا خدا، وکیلی است که هیچگاه در وکالتش شکست نمیخورد. یکبار برای همیشه -آن هم نه حرفاً بلکه عملاً و همه جانبه- قادر متعال را وکیل و کارساز خود کن و آنگاه اعجازش ببین. و بدان که خداوند، فقط وکالت تام و همه جانبه میپذیرد، نه وکالت بخشی از زندگی تو را.
یا همه یا هیچ.
وقتی به او وکالت میدهی، در واقع وکالت جسمت، روحت، جانت، اموالت، و تمامی متعلقاتت و حتی تمامی ماجراهای زندگیات، از کوچک و بزرگ، همه را به او دادهای.
مراد از وکالت دادن به خدا چنین وکالتی است. و بعد از آن، تو صرفاً کارگزار او در زندگی زمینی می گردی. شیوهات، تسلیم محض.
چنین سالک متوکلی، در هر سختیای که فرو افتد، به بهترین وجه از آن عبور خواهد نمود. در هر واقعهای رشدش را بر خواهد گرفت. چنین کسی یک بَرندهی واقعی است.
زیرا خدایی که وکیل او هست ، وکیل هر چیز دیگری نیز هست "وَ هُوَ عَلَی کُلِّ شَیءِِ وَکِیلٌ"؛ و این یعنی تمامی جریان هستی به دست اوست. آگاه غیب و شهود است. پس به بهترین راه ها و سالمترین آنها هدایت میکند، به "سُبُلَ السَّلامِ"!
وکالت دادن به خداوند، عهدی است که باید بر سر آن وفادار بمانی و جا نزنی! صبر و استقامت داشته باشی! در وکالت دادن به خدا، ارادهی نفسانی تو از بین میرود و ارادهی الهی جایگزین آن میگردد.
در این کیفیت تو تبدیل به یک "مشاهده" خواهی شد. مشاهدهای که پر از حیات و آگاهی و ظفرمندی است. و خوشا بحال کسی که پذیرای چنین ارادهای گشته است.
بدان آخرین جملهای که ابراهیم(ع) گفت و به آتش پرتاب شد، همین آیه بود! و آنگاه آتش، دگر آتش نبود، یک بهشتِ خنک و اَمن بود!
💥 علیرضایعقوبی سورکی 💥